Kebabrulle med fläskytterfilé
Kebabrulle med fläskytterfilé
Ingredienser:
Recept för 4 pers.
ca 700g fläskytterfilé
2 msk kebabkrydda
2 tunnskivade gula lökar
Salt och svartpeppar
4 större medelhavsbröd
4 msk harissapuré
2 dl Aioli, köpt eller egen
2-3 dl tunnstrimlad isbergssallad
1 liten burk Peperoni
4-6 citronklyftor
Gör så här:
Halvfrys fläskytterfilen i 2-3 timmar. Tunnskiva och lägg på en bricka/fat, strö över kebabkrydda.
Hetta upp en panna med lite olja och lägg i det tunnskivade köttet och lök, stek hastigt i 2-3 minuter, smaka av med salt och peppar.
Lägg ut brödet och bred först på 1 msk harissa och sen ½ dl aioli. Strö över isberg och lägg på den nystekta ”kebaben” toppa pepperoni och valfria grönsaker och rulla ihop.