Fläskytterfilé fajita

Fläskytterfiléfajita

Fläskytterfilé fajita

Ingredienser:

Recept för 4 pers.

ca 700 g fläskytterfilé
3 msk Fajitakrydda
2 tunnskivade gula lökar
500 g strimlad paprika blandade färger
12-15 majstortillas

Tillbehör:
3 dl refried beans, köp färdig eller gör egen
3 dl guacamole, köp färdig eller gör egen
1 kruka koriander
1-2 lime i klyftor
Hot Sauce, valfri

Gör så här:

Skär köttet i strimlor, krydda med 2 msk Fajitakrydda.
Hetta upp en panna med lite olja och stek strimlorna tills de är genomstekta och fått fin färg, lyft ur panna och lägg på tallrik.
Skiva löken och strimla paprikan, torka ur pannan och hetta upp med olja och lägg i lök och paprika, krydda med resterande fajitakrydda och stek under omrörning tills lök/paprika fått färg och mjuknat lite.
Vänd i fläskytterfilén och låt bli varmt.

Värm tortillabröden i panna eller på grillen, lägg på fajitablandningen, toppa med guacamole, ev refried beans och hot sauce, koriander och limeklyftor.

Skriv ut recept Dela recept